Csiripek

    follow me on Twitter

    Friss topikok

    Oszd meg másokkal!

    Bookmark and Share


    Hegyalja-blog

    A Hegyalja Fesztivál hivatalos blogja. Infók első kézből.

    #hegya

    Nincs megjeleníthető elem

    Pocolás helyett kalamolunk!

    2008.06.25. 16:50 | korbely | Szólj hozzá!

    Címkék: fesztivál lovasi bill quimby bori hegyalja lecsó pocoló kalamoló péterffy

    Az elmúlt évek egyik kedvelt programhelyszíne volt a Pocoló, mely nem csak kényelmi szolgáltatásai miatt vált zarándokhellyé, hanem gazdag programjai révén is. 2008-ban a helyszín nevet és koncepciót váltott: kevesebb dagonya, annál több dinamizmus.

    Egyébként mindkét elnevezés utal a helyi, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei folklórkincsre: mÍg a pocolás pihenést, lelazulást jelent, addig a kalamolás kavarást, lendületes cselekvést. Nos, ebben lesz most részetek!

    Egy kis ízelítő a programból: embervadászat, nem létező tárgyak tárlata, filmvetítés a Mediawave archívumából, a szocialista képregény története, sztárdiskurzus Deák Bill Gyulával, Lukáccsal, Lovasival, Lecsóval, Péterffy Borival, a Quimby tagjaival, szalonnasütés és persze zene kifulladásig.

    Kalamoljunk együtt!

    A bejegyzés trackback címe:

    https://hegyalja.blog.hu/api/trackback/id/tr17539079

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása