Csiripek

    follow me on Twitter

    Friss topikok

    Oszd meg másokkal!

    Bookmark and Share


    Hegyalja-blog

    A Hegyalja Fesztivál hivatalos blogja. Infók első kézből.

    #hegya

    Nincs megjeleníthető elem

    Megkezdődtek a programok

    2009.07.15. 20:00 | korbely | Szólj hozzá!

    Címkék: programok a és zöld lovasi sátor andrás tankcsapda lukács kispál lászló borz színpadok

    A pokoli hőséggel dacolva minden a helyére került, úgyhogy már nem csak a fesztiválozók hangjától, hanem a változatosabbnál változatosabb muzsikáktól hangos a Tisza-part.

    A Zöld Sátorban színházi előadással, egy kiváló komédiával kezdődött vasárnap hajnalig tartó programsorozat, majd főzőcske következett volna, de ez a hőség miatt elmaradt, így Bakáts Tibor Settenkedő, Lukács Laci és Lovasi csak fejben főznek, sztárfőzőcske helyett pódiumbeszélgetés zajlik.

    A nagyszínpadon ínyenc a mai program: egy feltörekvő popzenekar, a gyulai Magna Cum Laude kezdett, most éppen Nagy Feróék állnak be, majd a fesztiválok elmaradhatatlan oszlopai nyomják, a Kispál és a Tankcsapda.

    Más színpadokon is zajlik már az élet: az A38-ason egyebek közt Parov Stelar, illetve a Neo és Titusz a fő húzónév, a Pepsin a Belga és a Korai Öröm, a DeWalton a Kataklysm és a Death Angel, a Malátában pedig a Mistery Gang és a Yellow Spots - és persze ezen kívül több más programhelyszín kínál izgalmakat a jubilieumi Hegyalja vendégeinek.

    A bejegyzés trackback címe:

    https://hegyalja.blog.hu/api/trackback/id/tr341248099

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása