Csiripek

    follow me on Twitter

    Friss topikok

    Oszd meg másokkal!

    Bookmark and Share


    Hegyalja-blog

    A Hegyalja Fesztivál hivatalos blogja. Infók első kézből.

    #hegya

    Nincs megjeleníthető elem

    A Machine Headnek is jó volt Tokajban

    2009.07.18. 09:23 | korbely | Szólj hozzá!

    Címkék: head faithless machine adam duce

         Tokaj, 2009. július 17. - „A Hegyalja közönsége érti a zenét” – ezzel a mondattal zárta a koncertet csütörtök este a Machine Head szólógitárosa, Phil Demmel. „Nagyon jól éreztük magunkat a tokaji színpadon!” 

         Robb Flynn és csapata csütörtök este Tokajban még azokat a hegyaljásokat is tűzbe hozta, akiknek egyébként soha nem fordulna meg a fejükben, Machine Headre fejet rázva is felpörgethetik magukat. A thrash metal-rajongók viszont ennél jóval többel, egy életre szóló koncertélménnyel lettek gazdagabbak csütörtök este a Hegyalján. A Machine Head előzenekaraként fellépő Depresszió együttes gitárosa, Hartmann Ádám is úgy zárta az estét, hogy élete legjobb bulija ez volt.

         Ez nem is csoda, hiszen Robb Flynnék 17 év tapasztalatával a hátuk mögött zúztak Tokajban. Az énekes-gitáros és Adam Duce basszer egy Metallica koncerten bulizva alapította meg a Machine Head-et. A két nehézfiú az óta rengeteg turnén és fellépésen van túl. A masszív összezártság miatt kialakuló konfliktusok tavaly ősszel egy nagyobb balhéban csúcsosodtak ki: a két alapító tag olyan csúnyán egymásnak esett, hogy ez kis híján az együttes feloszlásához vezetett. A csütörtöki Hegyalja koncerten bulizó 16 ezres tokaji nézősereg nem kis örömére azonban a két srácnak sikerült levezetnie a feszültséget, hiszen ehhez a színpad ideális terep. A konfliktuskezelést azért nem bízták a véletlenre, szakember is segít nekik abban, hogy ahelyett, hogy egymás torkának ugorjanak, teljes erővel tépjék tovább a húrokat. Ahogy csütörtökön a Hegyalján tették.

         A Machine Head zúzás után a péntek esti koncertre már a Faithless melegít, amelynek fellépése várhatóan minden idők legnagyobb közönségét vonzza a Hegyaljára

    A bejegyzés trackback címe:

    https://hegyalja.blog.hu/api/trackback/id/tr951252709

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása