Csiripek

    follow me on Twitter

    Friss topikok

    Oszd meg másokkal!

    Bookmark and Share


    Hegyalja-blog

    A Hegyalja Fesztivál hivatalos blogja. Infók első kézből.

    #hegya

    Nincs megjeleníthető elem

    Hegyalja Fesztivál: indul a harmadik nap! - sajtóközlemény

    2008.07.12. 11:27 | korbely | Szólj hozzá!

    Címkék: nap színpad zöld második közlemény nagyszínpad 69eyes

    Sikeres második nap után van túl a Hegyalja Fesztivál: a nézőszám az eddigi adatok szerint meghaladja a korábban remélt hatvanezres létszámot, a programok pedig olajozottan, nagy sikerrel zajlanak kilenc helyszínen.

    Pénteken este Juliette Lewis amerikai színésznő és zenekara, a The Licks adott rendkívül sikeres koncertet a nagyszínpadon, a Caféban pedig telt ház mellett koncertezett az elektronikus zene ikonja, a Future Prophecies. A rockrajongók ugyancsak nemzetközi sztárt ünnepelhettek a DeWalt színpadon, a Calibant.

    Ugyancsak erős lesz a szombati felhozatal, hiszen a nagyszínpadon a The 69 Eyes és a Tankcsapda játszik, a Caféban pedig a világzenét játszó N. O. H. A.,  a DeWaltban pedig a svéd metálcsapat, a Katatonia. Ezen túl további helyszíneken is folyamatosan zajlanak a zenei és egyéb programok, a kulturális sokszínűség jegyében.

    A Zöld Sátorban környezetvédelemről és más társadalmi jelenségekről beszélgetnek a meghívott vendégekkel. Egyebek közt Fülöp Sándor, a jövő nemzedékek országgyűlési biztosa, Illés Zoltán zöldpolitikus, Orosz Sándor és Császár Antal, a parlament környezetvédelmi bizottságának tagjai találkoztak a fiatal közönséggel, ma pedig Szabó Imre szakminisztert, Aradi Csaba biológust várják Hegyaljára és izgalmasnak ígérkezik a Lehet más a politika című pódiumbeszélgetés, melyen az Ökopolitikai Műhely mutatkozik be.

    Sikeres a Civil Utca is, ahol két tucatnyi civil szervezet kapott lehetőséget a bemutatkozásra, itt egyaránt megtalálható a környezetvédelem, a hit vagy éppen a szabad szoftverek népszerűsítése.

     

    A bejegyzés trackback címe:

    https://hegyalja.blog.hu/api/trackback/id/tr56564826

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása