Csiripek

    follow me on Twitter

    Friss topikok

    Oszd meg másokkal!

    Bookmark and Share


    Hegyalja-blog

    A Hegyalja Fesztivál hivatalos blogja. Infók első kézből.

    #hegya

    Nincs megjeleníthető elem

    No comment

    2008.07.15. 00:10 | korbely | 1 komment

    Címkék: média mti a hírügynökség független hazug tutajos drogfogás fesztiválon sportkemping police.hu

    Van itten egy hír, hétfőn reggel adta ki a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense (forrás: http://www.police.hu/friss/sza20080714_01.html)

    Kábítószer a lányoknál (Rakamaz-Nyíregyháza)

    Szombaton reggel Rakamazról szállítottak be egy 22 éves egri lányt mentővel az egyik nyíregyházi kórházba, akinél két nylon tasakba csomagolt ismeretlen fehér port találtak. Az ismeretlen anyagot lefoglalták, amely feltehetően kábítószer. A lánynál alkalmazott kábítószer kimutatására alkalmas gyorsteszt a szervezetében is kábítószer jelenlétét mutatta ki. A lány ellen kábítószerrel visszaélés miatt eljárás indult.

    A Nyíregyházi Rendőrkapitányság kábítószerrel visszaélés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 34 éves nyíregyházi lány ellen, aki szombat éjjel Rakamaz üdülőterületén rendőri igazoltatás során nadrágjának farzsebéből önként átadott 0,1 gramm ismeretlen eredetű kábítószer gyanús anyagot. Az elvégzett gyorsteszt a hölgy szervezetében kábítószer jelenlétét mutatta.

    Ezt vette kézbe nem sokkal később a Független Hírügynökség éleslátással és persze jószándékkal megáldott szerkesztője és ez lett belőle, amit, mondanom sem kell, átvett boldog-boldogtalan.

    Drogot találtak két nőnél a Hegyalja Fesztiválon

    Két kábítószerező lányt fogtak a rendőrök még szombaton a rakamazi Hegyalja Fesztiválon - olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn kiadott közleményében.

    Egy 22 éves egri lánynál kórházba szállítás közben találták meg a drogot, míg egy 34 éves nyíregyházi nőnél igazoltatáskor.

    A 22 éves lányt szombat reggel vitték kórházba mentővel, miután az elfogyasztott drog és alkohol után rosszul lett. Szállítás közben még a zsebében is találtak drogot, amely az elvégzett gyorsteszt szerint valamilyen amfetamin származék.

    Szintén drogot találtak egy 34 éves nyíregyházi nőnél is, akit szombat este igazoltattak a rendőrök Rakamazon. A nő önként adta át a körülbelül 0,1 grammnyi kábítószert, amely valószínűleg cannabis származék volt. Mindkét nő ellen kábítószerrel való visszaélés miatt indítottak eljárást.

    Szóval itt tartunk, nem elég, hogy a lobbanás robbanás az MTI szerint, az FH szerint a rakamazi kemping egyenlő a Hegyalja Fesztivállal. Végülis csúsztathatunk akár szakimai amatőrizmusból, akár merő rosszindulatból, akik ott voltak, vagy akik egy kicsit is ismerik a környéket, azok tudják, hogy magán a fesztiválon egy szervizút vezet keresztül, amivel az üdülőövezetet lehet megközelíteni, beleértve a Sportkempinget és persze a Tutajos Beach csárdát is, ahol az egyébként karszalag nélküli csajszik mulattak.

    Erre mondják, hogy no comment, de én azt mondom, kommenteljetek csak!

    A bejegyzés trackback címe:

    https://hegyalja.blog.hu/api/trackback/id/tr61568567

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    nevtelensajtos 2008.07.15. 15:17:26

    Igazság szerint csak azért nem névvel írom, mert nem akarok anyázást belőle, de nevetségesnek tartom amit a nagyobb médiumok csináltak mostanában a hegyaljával. Ezek a ferdítések kiderítéséhez egy telefonra lett volna maximum szükség, vagy ha nem csak hiéna módjára lecsapnak, hanem utánna is néznek annak, amit mondanak.

    Továbbá nevetségesnek tartom ezt a "bezzeg a balatonsound mennyivel jobb volt" hozzáállás, amit érdekes módon a kisebb médiumoktól jött sajtósok nem támasztanak alá, tehát az első ami felmerül bennem, hogy ti nem fizettetek eleget, vagy mi? :) Persze a szigetesekkel szemben értem én, h biztosan nehéz versenyezni márcsak anyagiak és ismerettségi viszonyokban is.

    Valami nagyon nem klaffol itt, és nem tudom, h ez csak nekem tünik-e fel, vagy más is észrevette-e. És ezt pont azért írom ide, mert a robbanásos, bezzegazdejobbvolt stb dolgok mellé ez már olyan utolsó csepp hatású. És itt éppúgy gondolok a tv-kre, mint az indexre, mti-re, vagy másokra.

    A "kicsi" médiumokat meg persze nem éri meg lefizetni, éppen ezért jobban hiszek nekik, akik azért mennek ki, hogy egy jót bulizzanak, és erről írjanak, mint a mindent lehúzó nagyobb helyeknek.

    Nah erről ennyit. És hajrá hegyalja!
    süti beállítások módosítása