Csiripek

    follow me on Twitter

    Friss topikok

    Oszd meg másokkal!

    Bookmark and Share


    Hegyalja-blog

    A Hegyalja Fesztivál hivatalos blogja. Infók első kézből.

    #hegya

    Nincs megjeleníthető elem

    Díszpolgárrá avatták a Hegyalja szervezőit

    2009.07.01. 19:29 | korbely | Szólj hozzá!

    Címkék: farkas béla cím ernő buko bukovinszky rakamaz díszpolgári

    A tokaj-rakamazi térségben végzett munkáért 2009. június 30-án Farkas Ernő, Rakamaz polgármestere díszpolgári címmel tűntette ki a Hegyalját szervező Deltafest teljes csapatát. A tiszteletbeli díszpolgárság nem csak a szervezőknek, de a hegyaljásoknak is kijár.

    Az elismerést Bukovinszky Béla, a Hegyalja Fesztivál egyik szervezője a tokaji sajtótájékoztatón vette át. A Hegyalja szervezői az elmúlt tíz évben tudatosan törekedtek arra, hogy a Hegyalja ne csupán a fesztiválrajongók, de a helyiek életének is részévé váljon – ennek eredménye most a jubiláló fesztiválnak ítélt elismerés.




    „Szeretjük ezt a régiót. Azért dolgozunk, hogy évről-évre egyre vagányabb és sokszínűbb programokat szervezzünk a Hegyalja-rajongóknak, közben pedig a fesztivál a helyiek életében, munkájában is sikertörténetet jelentsen. A közös munka eredményeként Tokaj és Rakamaz vidéke ma már nem csak a borok, a szőlő, de a zene birodalma is. Nagyon büszkék vagyunk a díszpolgári címre, amit a helyiek és a hegyaljások nélkül nem érhettünk volna el.” – mondta Bukovinszky Béla.

    A hegyaljásoknak és a Deltafest csapatának július 15. és 18. között rengeteg oka lesz az ünneplésre: a jobbnál jobb fellépők mellett a Hegyalja tízéves évfordulója is apropó a fesztivál minden napján a közös bulizásra. A Faithless koncerten pedig a fesztiválozók a Hegyalja szervezőkkel együtt tombolhatnak majd a közös siker, a díszpolgári cím okán, hiszen a tiszteletbeli díszpolgárság a Hegyalja minden barátját illeti.

    A bejegyzés trackback címe:

    https://hegyalja.blog.hu/api/trackback/id/tr971220642

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása