Csiripek

    follow me on Twitter

    Friss topikok

    Oszd meg másokkal!

    Bookmark and Share


    Hegyalja-blog

    A Hegyalja Fesztivál hivatalos blogja. Infók első kézből.

    #hegya

    Nincs megjeleníthető elem

    Basement Jaxx: Csak semmi gyorskaja!

    2009.07.14. 16:50 | korbely | Szólj hozzá!

    Címkék: basemant jaxx kish kash

    2009. július 13. - Ezzel a jelmondattal élik életüket a londoni bölcsőjű Basement Jaxx tagjai. Habár a brit fővárosban a fish and chips mellett a hamburgerhez lehet a legkönnyebben hozzájutni, Felix Buxton és Simon Ratcliffe, ha csak tehetik, inkább tápláló, teljes értékű ételeket vesznek magukhoz.

    Következő magyarországi fellépésük előtt friss gyümölcsöket, zöldségtálat, humuszt, ízletes húsos szendvicseket kértek az öltözőjükbe. Kávéból és teából is frissen főzöttet kértek a lemezlovasok, azt pedig friss tejjel és mézzel isszák.
     
    Az elektronikus zene sztárjai, akik a 2003-as Kish Kash című albumukkal betonozták be magukat a zeneértők tudatába, nem csak magukra figyelnek oda a turnékon: bárhova mennek is, helyi, felbélyegzett képeslapokat kérnek a bulik szervezőitől, hogy azok segítségével oszthassák meg a külföldön szerzett rengeteg élmény legalább egy kis szeletét szigetországban maradt szeretteikkel.
     
    A brit DJ-ék jelenleg – amikor nem a világot járják, hogy megtáncoltassák rajongóikat – ötödik stúdióalbumuk, a Scars utómunkálatait végzik. A nagylemez, amelyen Yoko Ono is közreműködik, várhatóan szeptemberben jelenik meg. A korongról az első single, a nagy sikerű Raindrops minden valószínűség szerint elhangzik majd a banda következő magyarországi fellépésén, július 18-án, a Hegyalja Fesztiválon.

    A bejegyzés trackback címe:

    https://hegyalja.blog.hu/api/trackback/id/tr821246117

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása