Csiripek

    follow me on Twitter

    Friss topikok

    Oszd meg másokkal!

    Bookmark and Share


    Hegyalja-blog

    A Hegyalja Fesztivál hivatalos blogja. Infók első kézből.

    #hegya

    Nincs megjeleníthető elem

    Az idén is több, mint hatvanezer nézőre számítanak Hegyalján

    2008.07.10. 19:37 | korbely | 1 komment

    Bár a hétfői vihar okozott némi fennakadást a felkészülésben, rendben megkezdődött a Hegyalja Fesztvál szerdán délután - jelentették be a szervezők nyitónapi sajtótájékoztatójukon.

    A nulladik napon két színpad kivételével zenei programok várták a fesztivállátogatókat, többek közt a Hobo Blues Band, a Besh O Drom, a Vágtázó Csodaszarvas és a Pokolgép adott koncertet, illetve több neves dj. forgatta a lemezeket.

    Bukovinszky Béla, a szervező Delta Fest marketing vezetője elmondta: a kilencedik Hegyalja Fesztivál alkalmával is folytatódott a korábban megszokott fejlesztések sora, s még több zuhanyzó és illemhely áll a táborlakók rendelkezésére. Jelentős változás továbbá, hogy több programhelyszínt köt össze szilárd útburkolat.

    A szervezők egyébként hatvan-hatvanötezer nézőre számítanak a vasárnapi zárásig, az eddigi adatok alapján ez teljesül, sőt némileg meg is haladhatja a tavalyi 63 ezret.

    Az első napon a Quimby, az Irigy Hónaljmirigy, a Paso, a Belga és Phil Hartnole műsorait élvezheti a több tízezer fesztivállakó.

    A bejegyzés trackback címe:

    https://hegyalja.blog.hu/api/trackback/id/tr9562699

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Ig 2008.07.13. 14:20:05

    Ki tapasztalta ezeket a fejlesztéseket?Mert az rendben van,hogy Bukovinszky Béla vagy bárki más elmondja,de én egészségügyi és higiéniai szempontból csak visszafejlődést láttam.Toi Toi-ból sokkal kevesebb volt,mint tavaly(ha mégis több volt,azokat jól elrejtették,mert többnyire fél órás sorokat kellett kivárni a bejutáshoz)a konténer-zuhany viszont egész igényesre sikeredett,csak épp a víz volt jéghideg.Az még a 40 fokos melegben sem esett jól.Ahhoz képest,hogy minden évben elmondják,minden mennyivel jobb,idén a kb 4 évvel ezelőtti színvonal volt meg.Van még mit javítani a szervezésen...De ezektől függetlenül remekül sikerült az idei fesztivál,jövőre várjuk a kézzel fogható fejlesztéseket!Kitartást mindkét félnek
    süti beállítások módosítása