Csiripek

    follow me on Twitter

    Friss topikok

    Oszd meg másokkal!

    Bookmark and Share


    Hegyalja-blog

    A Hegyalja Fesztivál hivatalos blogja. Infók első kézből.

    #hegya

    Nincs megjeleníthető elem

    Ez az utolsó éjszaka, belehúzni!

    2008.07.12. 21:34 | korbely | Szólj hozzá!

    Címkék: eyes smith drum tankcsapda and 69 bass noha amber

    A nagyszínpadon két kiváló banda játszik még: már tart a The 69 Eyes koncertje, hatalmas tömeg elől, amely biztosan nem oszlik szét, hiszen a finnek után a Tankcsapda mutatja be showját, mely eltér az eddigiektől, állítólag.

    A Cafében is rendkívül erős a mezőny: Zagar játszik éppen, utána pedig a N. O. H. A., éjszaka pedig Hypnosis Puppetshow és Naga. A Jim Beam-en ezekben a percekben fejezi be az Amber Smith, utánuk pedig a Heaven Street Seven játszik. A Pepsi Színpadon a Kaukázus most adja át a helyet a Tigrisnek, majd Suhancos és Anna and the Barbies-buli. Tovább a zúzdába: fél tizenegytől Katatonia, majd Mátyás Attila, Garden of Eden, Gyöngyvér. A Malátabárban pedig: Doors Emlékzenekar, Török Ádám és a Mini, majd Dj. Zöld. Végül pedig nem szabad megfeledkezni a Red Beach Butiqe-ról, ahol ma éjjel drum and bass szól.

    A bejegyzés trackback címe:

    https://hegyalja.blog.hu/api/trackback/id/tr45565423

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása