Csiripek

    follow me on Twitter

    Friss topikok

    Oszd meg másokkal!

    Bookmark and Share


    Hegyalja-blog

    A Hegyalja Fesztivál hivatalos blogja. Infók első kézből.

    #hegya

    Nincs megjeleníthető elem

    Hegyaljáról a Balatonra: folytatódik a fesztiválszezon

    2008.07.13. 08:27 | korbely | Szólj hozzá!

    Címkék: sikeres balatone hatvanezer

    Beigazolódtak a szervezők várakozásai: a kilencedik Hegyalja Fesztiválra hatvanezren látogattak el július 9-e és  12-e között. A nagyrendezvényen olyan világhírú művészek léptek fel, mint a Juliette & The Licks, a The 69 Eyes, a  N. O. H. A., Phill Hartnoll, a Caliban és a Katatonia.

    A fesztiválon minden program rendben lezajlott, nem történt rendbontás és más zavarok sem akadályozták több tízezer fiatal szórakozását. Az idei rendvezvényt némileg beárnyékolta, hogy egy fiatal pár megszegve a tábor  házirendjét és a fizika alapvető törvényeit zárt sátorban, illegálisan maguknál tartott kempingfőző mellett használ

    nyílt lángot, ezért megsérültek és kórházi ellátásra szorulnak. A kórház tájékoztatása szerint azonban hamarosan elhagyhatják a kórházat, sőt egyikük a baleset másnapján jelezte: szívesen folytatná a fesztiválozást.

    A környezettudatos életformát is népszerűsítő fesztivál több ismert személyiséget is vendégül látott, egyebek közt  Szabó Imre környezetvédelmi miniszter és Fülöp Sándor zöldombudsman tartott előadást a Zöld Sátorban.

    Jövőre tizedik alkalommal rendezik meg Kelet-Magyarország legnagyobb zenei rendezvényét, melyet a szervezők méltóképpen meg szeretnének ünnepelni -  az előkészületek már meg is kezdődtek.

    Előtte azonban Zánkára indulnak, és erre hívják fel mindazok figyelmét, akik kedvelik az igényes, sokszínű zenét, az extrém  sportokat és természetesen a magyar tengert, hiszen július 23-a és 27-e között rendezi meg a Delta Fest a második BalaTone Fesztivált az északi parton

    A bejegyzés trackback címe:

    https://hegyalja.blog.hu/api/trackback/id/tr87565738

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása