Csiripek

    follow me on Twitter

    Friss topikok

    Oszd meg másokkal!

    Bookmark and Share


    Hegyalja-blog

    A Hegyalja Fesztivál hivatalos blogja. Infók első kézből.

    #hegya

    Nincs megjeleníthető elem

    Világsztárokkal jubilál Hegyalja

    2008.12.19. 22:39 | korbely | Szólj hozzá!

    A jövőre 10. alkalommal megrendezésre kerülő Hegyalja Fesztivál minden eddiginél nagyobb port kavar. Legalábbis ami a programokat és az új fellépőket illeti. Merthogy por aligha lesz, hála a komfortossá változtatott helyszínnek, lesznek viszont nagy nevek, még nagyobb zenék és végeláthatatlan élményáradat.

    Az 2000-ben eredetileg egy környezetvédelmi összefogás jegyében életre hívott fesztivál jövőre már 10. jubileumát ünnepli a világörökség részeként jegyzett, lenyűgöző szépségű Tokaj határában. S ez idő alatt a bájos kis fesztiválból ütős zenei esemény lett, különösen ha belepillantunk a jövőre tervezett fellépők listájába.

    2009. július 15-19. között ugyanis nemzetközi sztárbandák lepik el a Hegyalját. A tárgyalások még javában folynak, ám nap mint nap szivárognak ki friss infók a biztos fellépőkről.

    Így most már ünnepélyesen bejelenthetjük, hogy a fesztiválon fellép például a dance-club műfaj fergeteges brit duója, a Basement Jaxx. Persze az elektronikus zene ünnepelt breakbeat-művésze, Adam Freeland sem akar kimaradni a buliból, épp a minap erősítette meg, hogy ő is gőzerővel támad a tokaj-rakamazi eseményen.

    Mielőtt bárki a rockszívéhez kapna a Hegyaljára eddig kevésbé jellemző, lágyabb és elektronikus irányzatok térhódítása miatt, eláruljuk, hogy jövőre a keményebb műfajok rajongói is el lesznek kényeztetve, hiszen a fesztiválon több rock és metal világsztár is tiszteletét teszi, róluk bővebben majd az újévben.

    Jönnek még jó páran a nemzetközi sztárelőadók és kultbandák közül, de a szervezők addig nem akarnak nagy neveket puffogtatni, amíg a szerződéseken meg nem száradt a tinta.
    És persze ne feledkezzünk meg a hazai kedvencekről sem: ott lesz mindenki az ifjú titánoktól kezdve a sokat próbált nagyágyúkig, ráadásul a legfrissebb tehetségek is megmutathatják, merre tart a hazai zenemanufaktúra.

    Érdemes pár szót ejteni az egyre kellemesebb körülményekről is, hiszen a komfort és a tisztaság ezúttal kimagasló lesz a fesztiválokon megszokottakhoz képest. Persze a tűsarkúban érkezőknek továbbra sem garantáljuk, hogy olykor-olykor nem fog összeszaladni a rajzolt szemöldökük, ám a szervező Delta Fest és a rakamazi önkormányzat egy rakat pénzt költenek arra, hogy a tizedik Hegyalja fesztivál vendégeit igazán élvezhető környezet várja.

    Ráadásul most egy rendkívüli karácsonyi akció keretében, december 24-ig a Hegyalja bérletek csupán 10 000 forintba kerülnek. Ezzel talán sikerül megkönnyíteni a Jézuska (vagy Télapó) dolgát...
    Csak összehasonlításképpen: a “klasszikus” elővétel során megváltott Hegyalja Fesztivál bérletek május végéig 12 500, június elsejétől július közepéig 14 900 forintba kerülnek, míg a helyszínen 17 900 forintot kell fizetni a négynapos belépőért. A napijegyekért elővételben 4990, a helyszínen 6900 forintot kell perkálni.

    A karácsonyi bérletakció december 24-ig tart.
    A bérletek megvásárolhatóak:
    Ticketportal hálózatában (www.ticketportal.hu),
    valamint az alábbi helyszíneken: üdülési csekkel, SODEXHO PASS- al, vagy ACCOR Services utalványokkal (Ticket Cultura, Ticket Compliments Top Premium)


    A karácsonyi bérletakcióban részt vevő értékesítőhelyek:

    BUDAPEST: Punkportal (Bp, Krisztina Krt. 35.; H-P: 12.00 - 18.00; Szo: 10.00 - 13.00)
    www.punkportal.hu

    SZARVAS: Deltafest Kft. (Szarvas, Kossuth u. 6.; H-P: 8.00 - 14.00)
    www.deltafest.hu

    SZEGED: Belvárosi Mozi (Szeged, Vaszy Viktor tér 3.; H-V: 13.30 - 21.00)
    www.belvarosimozi.hu

    NYÍREGYHÁZA: Ticket Line Jegyiroda (Nyíregyháza, Szarvas u. 1-3.; H-P: 09.00 - 17.00)
    www.ticketpro.hu

    A www.hegyaljafestival.hu honlapon felsorolt jegyértékesítő helyek listája folyamatosan bővül, ráadásul a weboldal a bérleteken kívül egyéb kultikus fesztiválereklyéket is kínál karácsonyi ajándék gyanánt megrögzött és leendő Hegyalja-rajongóknak.

    A bejegyzés trackback címe:

    https://hegyalja.blog.hu/api/trackback/id/tr59832408

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása