Csiripek

    follow me on Twitter

    Friss topikok

    Oszd meg másokkal!

    Bookmark and Share


    Hegyalja-blog

    A Hegyalja Fesztivál hivatalos blogja. Infók első kézből.

    #hegya

    Nincs megjeleníthető elem

    Már csak négy napig 65 Ft egy koncert Tokajban

    2009.05.28. 22:29 | korbely | Szólj hozzá!

    Címkék: jegyárak részletbérlet

    Budapest, 2009. május 27. – A Hegyalja rajongók nem a fesztiválon, sokkal inkább a fesztiválra spórolnak. A korábbi évek hasonló időszakához képest többen váltottak bérletet a május 31-i első sávugrás előtt. A hegyaljások a válság ellenére sem mondanak le arról, hogy július 15. és 19. között a Faithless-szel, Basement Jaxx-szel, Parov Stelarral vagy akár a Machine Headdel bulizzanak. A pénzügyeiket tudatosan kezelő fesztiválozóknak még négy napjuk van, hogy kedvezményesen, 12.500 forintért váltsanak Hegyalja Bérletet.
         Május 31-ig változatlan áron, 12.500,- Ft-ért szerezhető be a négynapos bérlet, június 1-től, az első sávugrás után a Hegyalja Bérlet 13.900 forintba kerül. A jó hír, hogy az emelkedő ÁFÁ-t a hegyaljások legyőzték: azaz a tokaji fesztivál szervezői nem építik be az ÁFA emelést a jegyárakba. Hegyaljára menni annyiba kerül, amennyiért a szervezők hónapokkal ezelőtt meghirdették.

         Akiknek egy összegben megerőltető lenne megváltania a bérletet a négynapos zenés nyaralásra, a nyári fesztiválok között egyedülálló módon Hegyalja RészletBérletet vásárolva hallgathatja meg Tokaj-Rakamazon az összesen 200 fellépő koncertjét. A fesztiválpiac másik hegyaljás etalonja, hogy a részletfizetés ütemezését mindenki maga alakíthatja.

         A RészletBérlet teljes hiteldíj-mutatója 0%, teljes hegyalja-mutatója viszont 100% - azaz ez a bérlet is ugyanazt kínálja használójának, mint az egy összegben megvásárolt bérlet: minden színpadot, minden programot, sátorhelyet és felhőtlen nyaralást sok mulatsággal. Okos statisztikagépünk szerint egy koncert a Hegyalján kb. 60-70 Ft-ba kerül, akár Pál Utcai Fiúk, akár Ignite a fellépő, akár RészletBérletet veszel, akár nem.

         Július 13-ig három részletben válthatsz jegyet a Tokaj-Rakamazi fesztiválra, a három darabos Hegyalja RészletBérletet a hegyaljások a kapunál karszalagra váltják.

    Akik a RészletBérletek gyűjtését később kezdik, és nem sikerül mindhárom darabot megváltaniuk július 13-ig, azoknak sem kell aggódniuk: a meglévő 1-2 RészletBérlet a belépéskor kipótolható napijegyekkel – azaz ez a befektetés semmiképpen sem veszítheti el értékét. A helyszínen váltott 17.900 Ft-os bérletnél mindenképpen kedvezőbb a RészletBérlet, a legjobban azonban az jár, aki, ha eddig nem tette meg, a következő négy napban vált bérletet a Hegyaljára. A megemelt ÁFA a legtöbb nyári fesztivállal ellentétben egyik Hegyalja Bérlet árába sem épül be.

         Hegyalja a sörcsapon innen, a színpadon túl

         A Hegyalján közel kétszáz diákmunkás fesztiválozhat úgy, hogy megspórolja a belépő árát, sőt, még némi sörpénzt is keres. Aki büfésként, takarítóként, az információs szolgálat munkatársaként vagy éppen műszaki kisegítőként dolgozna a Hegyalján, május 31-ig még jelentkezhet a www.bandland.hu oldalon a Jelentkezés menüpont alatt.

         Azok a zenekarok és DJ-k, akiknek sikerült mozgósítaniuk a rajongótáborukat, és akiket a www.bandland.hu közössége érdemesnek talált a Hegyalja-szereplésre, szintén ingyen fesztiválozhatnak ezen a nyáron Tokaj-Rakamazon.

    A bejegyzés trackback címe:

    https://hegyalja.blog.hu/api/trackback/id/tr141157843

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása