Csiripek

    follow me on Twitter

    Friss topikok

    Oszd meg másokkal!

    Bookmark and Share


    Hegyalja-blog

    A Hegyalja Fesztivál hivatalos blogja. Infók első kézből.

    #hegya

    Nincs megjeleníthető elem

    Még nem teszik ki a MEGTELT táblát, de...

    2009.07.08. 11:52 | korbely | Szólj hozzá!

    Címkék: tokaj szálláshelyek megtelt

         Megtelhet-e egy város fesztiválozókkal? A Hegyalja szervezőinek nem titkolt célja, hogy Tokaj és Rakamaz szálláshelyeit a 10 éves fesztivál látogatói foglalják el július 15. és 19. között – és a szálláslehetőségeket böngészve úgy tűnik, hogy ezt sikerült már most elérni, bő egy héttel a fesztivál kezdete előtt. Aggodalomra azonban nincs ok, a sátorhelyeken túl a környéken számtalan szálláshely várja a hegyaljásokat. 

         Tokaj és Rakamaz városvezetése is sokat tett az elmúlt években azért, hogy a hegyaljások a fesztiválhoz minél közelebb, kényelmesen pihenhessenek a koncertek között. További fejlesztések is várhatók az elkövetkező évekre, most azonban a jelenlegi helyzetre kell, hogy koncentráljunk.
     
         Sátorral a fesztiválon táborozhatunk, közel a helyszínekhez, két kemping is várja a látogatókat: a Tisza és – az egyszerűség kedvéért – Hegyalja kempingek. A Tisza kempingbe már akár hétfőn vagy kedden is be lehet költözni (bár ehhez külön kempingjegyet kell vásárolni az adott napokra, ha ezen a két napon teszed), a Hegyalja kemping pedig azonnal nyit, amint a Tisza kemping megtelik (ez a korábbi évek tapasztalatai szerint kedden következik be). A fesztivál területét szerdán, délután 4-től vehetik birtokba a hegyaljások.
     
         Aki jobban kedveli az épített környezetet, ha alvásról van szó, az Tokajban talál legközelebb szállást a fesztivál területéhez. A városból csupán 5-10 perc gyalog a fesztivál. Jelenleg nem könnyű  tokaji szállást találni, de a hegyaljafesztival.hu oldalról mindig elérhető a legfrissebb állapot, azaz így a szerencsések még találhatnak egy-egy felszabaduló szobát.
     
         A hegyaljafesztival.hu oldal Utazás, szállás menüpontja jó kiindulópont azoknak is, akik nem ragaszkodnak ahhoz, hogy a városban szálljanak meg. A környékbeli településeken érdemes szállást keresni, hiszen csupán néhány perccel lesz hosszabb az út a fesztivál területéig, hajnalban pedig aztán onnan vissza a szállásra. Csapatba szerveződve pedig a mobilitás is kényelmesen megoldható.
     
    Linkek:
     
     

    A bejegyzés trackback címe:

    https://hegyalja.blog.hu/api/trackback/id/tr791233986

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása